Δώρα ζωής από τη «Φλόγα» για τη «Φλόγα»

Να και μια εκδήλωση που χρειάζεται την υποστήριξη μας. Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασίες «Η Φλόγα», στις 27, στις 28 και στις 29 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας 50. Σ αυτό το παζάρι θα μπορεί κανείς να αγοράσει για τις γιορτές των Χριστουγέννων διάφορα δώρα, γλυκά, αξεσουάρ και άλλα αντικείμενα τα οποία είτε τα έχουν κατασκευάσει μέλη του Συλλόγου, είτε έχουν προσφερθεί από διάφορους χορηγούς, προκειμένου με τα έσοδα από αυτά να ενισχυθεί η λειτουργία της Στέγης, όπου φιλοξενούνται παιδιά με νεοπλασία, κυρίως από την επαρχία, που κάνουν θεραπεία στην Αθήνα και μέλη των οικογενειών τους.

Η ΦΛΟΓΑ είναι Σύλλογος Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα, 27 χρόνια μετά την ίδρυση της η Φλόγα έχει εκπροσώπους με πλούσια δράση στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Ως σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών του και στην υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων φίλων του.

Επειδή ζω από κοντά τον αγώνα αυτών των παιδιών που παλεύουν καθημερινά τον καρκίνο σε μια ομολογουμένως δύσκολη αλλά όχι τώρα πια άνιση μάχη, άλλά και τα προβλήματα των γονέων τους που τρέχουν καθημερινά στο Νοσοκομείο για την θεραπεία αφήνοντας πίσω δουλειές και υποχρεώσεις, κάνω έκκληση σε κάθε φίλο της ιστοσελίδας μου να στηρίξει αυτή την εκδήλωση. Πράγματι αξίζει τον κόπο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: