Ένα ακόμη Υπέροχο Βιβλίο από τον Νίκο Μαρκέα

Ο ακτινογραφικός έλεγχος στον αναπτυσσόμενο σκελετό. Πόσο αξιόπιστος είναι;

Το βιβλίο αυτό του φίλου μου και συναθλητή μου στο τρέξιμο κ.Νίκου Μαρκέα, Χειρουργού Ορθοπεδικού δεν απευθύνεται μόνο στον Γιατρό και στον κάθε Επιστήμονα στον χώρο της υγείας αλλά και σε κάθε σκεφτόμενο άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά να εμβαθύνει τις γνώσεις του στην Ιατρική Επιστήμη. Στις σελίδες του υπέροχου αυτού βιβλίου, σχολιάζονται ενδιαφέροντα, δύσκολα και αμφιλεγόμενα περιστατικά, δίνονται συγκεκριμένα παραδείγματα, παρουσιάζεται ένας μεγάλος αριθμός ακτινογραφιών και άλλων εικόνων και δίδονται πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις. Η υπέροχη γλώσσα που χρησιμοποιεί σε όλα τα κείμενα του, η βαθιά επιστημονική του σκέψη, είναι τα ισχυρά όπλα και αυτού του έργου του Συγγραφέα. Το βιβλίο αξίζει να μελετηθεί σε βάθος και να τύχει εμπορικής αξίας παρόμοιας με της σπουδαίας συγγραφικής του αξίας.

Ο Συγγραφέας φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί παράλληλα στην Μικροχειρουργική και στην Παιδοορθοπεδική τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Μεγάλη Βρετανία. Από το 1989 φέρει τον τίτλο του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Επιστημονικό του έργο είναι τεράστιο, με πολλές διαλέξεις, με ανακοινώσεις σε Ιατρικά Συνέδρια και με δεκάδες δημοσιεύσεις σε έγκυρα Επιστημονικά περιοδικά Ελληνικά και Διεθνή. Σήμερα είναι Αναπληρωτής Διευθυντής και εργάζεται στην Β΄ Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Π. και Α. Κυριακού με χιλιάδες επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Πέρα της Φιλάθλου Ιδιότητας του, ο ίδιος είναι Δρομέας Μεγάλων Αποστάσεων από αρκετά χρόνια. Έχει λάβει μέρος σε εκατοντάδες αγώνες και έχει τερματίσει πολλούς Μαραθώνιους Δρόμους.

1 σχόλιο

 1. νίκος μαρκέας said,

  29/12/2009 στις 10:29 μμ

  Αγαπητέ φίλε Χάρη,
  για άλλη μια φορά με ξάφνιασες με την επίδοσή σου σε υπερμαραθώνια διοργάνωση. Εκτός από τις άλλες σου δραστηριότητες (όπου διαφαίνονται η επαγγελματική σου συνέπεια και κατάρτιση), η διατήρηση μιας ιστοσελίδας πλούσιας σε γεγονότα και μηνύματα δείχνει τη φιλαθλητική σου συνείδηση που χαρίζει δώρα αγαθά σε όλους εμάς που αγωνιζόμαστε να σε φθάσουμε.
  Σε ευχαριστώ για την προβολή του δικού μου συγγραφικού έργου.
  Νίκος Μαρκέας, ο φίλος.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: